El DEMCAT amb la Societat Andorrana de Ciències

El DEMCAT arriba a Andorra per donar a conèixer el projecte de la mà de la Societat Andorrana de Ciències al Centre Cultural La LLacuna d’Andorra la Vella

Tenint en compte la vocació integradora i participativa del projecte DEMCAT, el passat dia 14 d’abril vam pujar a Andorra per participar en la Jornada de difusió del projecte que va organitzar la presidenta de la Societat Andorrana de Ciències, Àngels Mach.

Vam fer una primera presentació al representant del Servei de Política Lingüística buscant la implicació de l’òrgan i posteriorment vam anar cap al Centre Cultural La Llacuna d’Andorra la Vella.

oriol a la llacuna
cartell a La Llacuna Centre Cultural-Andorra


A partir de les set del vespre, vam poder comptar amb la presència de persones rellevants dins l’àmbit sanitari andorrà i esperem tornar a Andorra per entrevistar-nos amb la Direcció General de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i aconseguir que Andorra se sumi a la prova pilot de difusió i implantació del corrector ortogràfic de terminologia mèdica catalana (TMC). Us podeu descarregar la presentació que vam fer.

La Societat Andorrana de Ciències va tenir molta cura a l’hora de difondre el DEMCAT: una entrevista telefònica el mateix dia i diferents recordatoris en agendes culturals. També el Diari d’Andorra del dia de l’acte 14 d’abril, se’n va fer ressò.

diari d'andorra

Finalment un parell de fotos més de la conferència emmarcada dins del XXXII Cicle de Conferències: DEMCAT, el Diccionari enciclopèdic de medicina en català. Què és? Qui som? Què fem? Què volem?

P1360524
P1360531

About Lídia Vàzquez

Coordinadora del projecte DEMCAT 2015-2016

Comments are closed