Novetats

  • La primera novetat del 2018 és l’actualització completa del contingut del Diccionari en línia, amb la incorporació de les dades resultants de les tasques de revisió de l’any 2017.
DEMCAT actualitzat a febrer de 2018

DEMCAT actualitzat a febrer de 2018

  • La segona de les novetats 2017 és l’actualització completa del contingut del Diccionari en línia, amb la incorporació de les dades resultants de les tasques de revisió del primer semestre de l’any.

 

DEMCAT actualitzat a juliol de 2017

DEMCAT actualitzat a juliol de 2017

  • La primera novetat 2017 és la publicació de l’article Una responsabilitat històrica i una necessitat bàsica: el Diccionari enciclopèdic de medicina. A propòsit de la primera jornada sobre el projecte DEMCAT, dins l’apartat De llibre dels Annals de Medicina.
De llibre - Una responsabilitat històrica i una necessitat bàsica: el Diccionari enciclopèdic de medicina. A propòsit de la primera jornada sobre el projecte DEMCAT.

De llibre – Una responsabilitat històrica i una necessitat bàsica: el Diccionari enciclopèdic de medicina. A propòsit de la primera jornada sobre el projecte DEMCAT.

  • La darrera de les novetats 2016 és l’actualització completa del contingut del Diccionari en línia, amb la incorporació de les dades resultants de les tasques de revisió de 2016 (20 de desembre).
DEMCAT actualitzat a febrer de 2016

DEMCAT actualitzat a desembre de 2016

  • La segona novetat 2016 és la publicació de l’article DEMCAT: un projecte de renovació i continuïtat per al Diccionari enciclopèdic de medicina, dins l’apartat De llibre dels Annals de Medicina.
De llibre - DEMCAT: un projecte de renovació i continuïtat per al Diccionari enciclopèdic de medicina

De llibre – DEMCAT: un projecte de renovació i continuïtat per al Diccionari enciclopèdic de medicina

  • La primera de les novetats 2016 és l’actualització completa del contingut del Diccionari en línia, amb la incorporació de les dades resultants de les tasques de revisió de 2015 (3 de febrer).
DEMCAT actualitzat a febrer de 2016

DEMCAT actualitzat a febrer de 2016

Comments are closed