Publicacions derivades

  • Publicació de l’article DEMCAT: un projecte de renovació i continuïtat per al Diccionari enciclopèdic de medicina, dins l’apartat De llibre dels Annals de Medicina.
De llibre - DEMCAT: un projecte de renovació i continuïtat per al Diccionari enciclopèdic de medicina

De llibre – DEMCAT: un projecte de renovació i continuïtat per al Diccionari enciclopèdic de medicina

  • Publicació de l’article La cirurgia general i el nou Diccionari enciclopèdic de medicina dins del Llibre commemoratiu de la inauguració del curs 2015-2016 de la Societat Catalana de Cirurgia, pàgina 91.
portada llibret commemoratiu SCC-JS

La cirurgia general i el nou Diccionari enciclopèdic de medicina

  • Publicacions derivades del Treball Fi de Grau Trabajo en Biologia Humana de Meritxell Guardiola en la Fundació Dr. Antonio Esteve i el TERMCAT sobre l’Estandardització de les entrades relatives a fàrmacs en el marc del nou diccionari mèdic català: el treball i la comunicació del pòster en el 36º Congreso de la Sociedad Española de Farmacología, el 16-18 de setembre 2015 a València.
Meritxell Guardiola

Estandardització de les entrades relatives a fàrmacs en el marc del nou diccionari mèdic català. Barcelona: Universitat Pompeu Fabra. Treball Fi de Grau; 2015

  • Entrevista El Diccionari enciclopèdic de medicina, dels doctors Oriol Ramis i Joan Sala (codirector i membre de la Direcció Editorial del DEMCAT, en el número 47 de la revista del COMB. Si ho preferiu us podeu descarregar directament el resum de l’entrevista. Podeu veure aquí l’entrevista completa.
  • En l’espai Consultori terminològic del número 47 del COMB, la coordinadora terminològica del DEMCAT, M. Antònia Júlia, ens pregunta Coneixeu el nou Diccionari enciclopèdic de medicina (DEMCAT)? Si ho preferiu us podeu descarregar directament el  Consultori terminològic.
consultori-terminologic-revista-47-comb

Consultes amb resposta: el DEMCAT

Comments are closed