Què trobeu en el DEMCAT?

El DEMCAT (Diccionari enciclopèdic de medicina en català) es refereix tant al diccionari en sentit estricte com al portal de continguts que hem creat per dialogar amb els usuaris i per promoure la difusió de la terminologia mèdica en llengua catalana.

En el Diccionari hi trobeu més de 70.000 entrades, inclosos 25.000 sinònims provinents de l’edició en paper del DEM de l’any 2000, amb algunes esmenes i incorporacions. Actualment, en el projecte DEMCAT estem revisant-ne les entrades per mantenir-lo permanentment al dia; l’any 2015 vam començar a treballar els termes corresponents a cirurgia general, farmacologia i immunologia, però el nostre objectiu és revisar sistemàticament totes les entrades. És una tasca molt important per a la qual necessitem la vostra col·laboració i comptem amb vosaltres.
En el portal podeu trobar-hi notícies sobre el progrés de la tasca, recursos terminològics  del vostre interès, maneres de col·laborar-hi en forma de mecenatge, normes d’estil, estat dels nostres comptes de Twitter i de Google+, accés a la Societat Catalana del DEM (SocDemcat) i moltes altres coses.

No dubteu a participar en els nostres canals per suggerir-nos nous continguts.

Comments are closed