Sessions de presentació a l'Hospital de Mollet

imatge de la sessió del 28 de febrer

Els dies 28 de febrer i 9 de març s'han dut a terme unes sessions de presentació del TERMCAT a l'Hospital de Mollet, adreçades especialment a l'alumnat de secundària dels instituts de la ciutat però obertes a tothom. L'activitat és organitzada per l'Oficina de Català de Mollet (Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, del Consorci per a la Normalització Lingüística) amb el suport de l'Ajuntament i de l'Hospital de Mollet.

Les sessions, impartides per la terminòloga M. Antònia Julià, se centren a presentar els recursos que ofereix el Centre de Terminologia, i inclouen activitats en què els estudiants poden proposar nous termes a partir dels criteris que es tenen en compte en la incorporació al català de neologismes dels àmbits especialitzats.

Les presentacions d'aquest any s'afegeixen a les que ja s'han dut a terme en 7 edicions anteriors, de manera que ja es poden considerar una tradició consolidada. Teniu més informació en les notícies que ha publicat el CPNL sobre la primera sessió i sobre la segona.